Στην κορυφή

VRILIGY / PREJAC 60mg

 
VRILIGY / PREJAC 60mg

Τα χάπια Vriligy 60 mg περιέχουν δαποξετίνη, η οποία χρησιμοποιείται ειδικά για τη θεραπεία και πρόληψη της πρόωρης εκσπερμάτισης (PE) στους άνδρες.

Πότε χρησιμοποιούνται τα χάπια Vriligy 60 mg

Τα Vriligy 60 mg (Dapoxetine 60 mg) χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης (PE), μιας από τις συνηθέστερες αιτίες σεξουαλικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Ορίζεται ως η πρόωρη εκσπερμάτιση με ελάχιστο σεξουαλικό ερεθισμό πριν ή αμέσως μετά τη διείσδυση και μπορεί να προκαλέσει άγχος και προβλήματα στη σχέση. Το Vriligy χρησιμοποιείται για να βελτιώσει τον έλεγχο της εκσπερμάτισης και να αυξήσει το διάστημα πριν από την εκσπερμάτιση, κατά τη διάρκεια του σεξ, για άνδρες με διαρκή ή επαναλαμβανόμενη PE.

 

Περιγραφή

Δοσολογία : 60 mg
Πώς να το πάρετε: 1 έως 3 ώρες πριν από το σεξ
Διάρκεια: 1 έως 2 ώρες
Κλειδί: Χωρίς γεύση
Συσκευασία: Ουδέτερη
Κατασκευαστής: Centurion Lab

Πώς λειτουργούν τα χάπια Vriligy 60 mg

Τα χάπια Vriligy 60 mg περιέχουν 60 mg δαποξετίνης, έναν εκλεκτικό αναστολέα της επαναληπτικής απορρόφησης της σεροτονίνης (SSRI) που χρησιμοποιείται ειδικά για την πρόωρη εκσπερμάτιση (PE), καθώς δρα γρήγορα, με μέγιστη επίδραση σε 1-2 ώρες και μικρό χρόνο ημίσειας ζωής, που σημαίνει ότι αποβάλλεται γρήγορα από το σώμα μέσα σε 24 ώρες. Η εκσπερμάτιση είναι ένας αυτόματος αντανακλαστικός μηχανισμός που διαμεσολαβείται από το συμπαθητικό νευρικό σύστημα. Όταν ο σεξουαλικός ερεθισμός φτάσει σε συγκεκριμένο βαθμό, ενεργοποιούνται αισθητικά νευρικά κύτταρα στον νωτιαίο μυελό και αποστέλλονται νευρικές ώσεις στον εγκέφαλο, ο οποίος στέλνει μηνύματα στους κινητικούς νευρώνες που ελέγχουν τους μυς του πέους, που συσπώνται για να επιτελέσουν την εκσπερμάτιση.

Πιστεύεται ότι η εκπόνηση της εκσπερμάτισης διαμεσολαβείται από τη σεροτονίνη, μια χημική ουσία ή νευροδιαβιβαστής που εμπλέκεται στη μετάδοση των νευρικών σημάτων και επιτρέπει την επικοινωνία των κυττάρων του εγκεφάλου.

Τα χαμηλά επίπεδα σεροτονίνης σε συγκεκριμένες περιοχές του εγκεφάλου πιστεύεται ότι ευθύνονται για την πρόκληση της PE. Η δαποξετίνη στο Vriligy εμποδίζει την επαναληπτική απορρόφηση της σεροτονίνης από το συναπτικό κενό. Αυτό είναι ο χώρος μεταξύ των νευρικών κυττάρων μέσω του οποίου μεταδίδονται χημικά μηνύματα από το ένα νευρικό κύτταρο στο άλλο. Όταν η απορρόφηση της σεροτονίνης από το προ-συναπτικό νευρικό κύτταρο αναστέλλεται, σημαίνει ότι περισσότερος νευροδιαβιβαστής δίνεται στο λαμβάνον (μετά-συναπτικό) νευρικό κύτταρο, επιτρέποντας τα νευρικά κύτταρα να επικοινωνούν μεταξύ τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτή η δράση της δαποξετίνης του Vriligy 60 mg βοηθά να παρατείνεται η δυνατότητα διατήρησης της σεξουαλικής δραστηριότητας χωρίς πρόωρη εκσπερμάτιση και να διατηρείται ο έλεγχος της εκσπερμάτισης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Σχετικά προϊόντα