Στην κορυφή

Priligy Genérico Dapoxetina

 
4.89 / 3343 Κριτικές πελατών
3343Κριτικές
5 αστέρια:
  
(3038)
4 αστέρια:
  
(270)
3 αστέρια:
  
(20)
2 αστέρια:
  
(10)
1 αστέρι:
  
(5)
Δείτε όλες τις 3343 αξιολογήσεις
 
Priligy Genérico Dapoxetina

Το Priligy, γνωστό και ως Dapoxetine, είναι ένα φάρμακο που σχεδιάστηκε για τη θεραπεία της πρόωρης εκσπερμάτισης στους άνδρες. Το ενεργό συστατικό του λειτουργεί παρόμοια με ένα αντικαταθλιπτικό, δρώντας ως εκπρόσωπος των SSRI. Το Priligy επηρεάζει το συμπαθητικό νευρικό σύστημα, το οποίο αποστέλλει μηνύματα μεταξύ των νευρώνων χρησιμοποιώντας τη σεροτονίνη.

Η λήψη του Priligy μπορεί να αυξήσει τον έλεγχο του ατόμου κατά τη διάρκεια του σεξ και να παρατείνει τον χρόνο πριν την εκσπερμάτιση. Αναφορές έχουν δείξει ότι το φάρμακο μπορεί επίσης να οδηγήσει σε αυξημένη σωματική και ψυχική ικανοποίηση. Αυτή η αύξηση της αυτοπεποίθησης μπορεί να βοηθήσει στη βελτίωση σχέσεων που επηρεάζονται από την πρόωρη εκσπερμάτιση. Ωστόσο, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι κανένα φάρμακο δεν είναι απαλλαγμένο από παρενέργειες.

 

Το Priligy μπορεί να ληφθεί από άνδρες ηλικίας από 18 έως 64 ετών

Το Priligy είναι κατάλληλο για άνδρες ηλικίας από 18 έως 64 ετών. Είναι ένα γρήγορα δρών φάρμακο και πρέπει να λαμβάνεται από 1 έως 3 ώρες πριν τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το Priligy παρουσιάζεται σε μορφή δισκίου και πρέπει να καταπίνεται ολόκληρο λόγω της πικρής του γεύσης. Η συνηθισμένη αρχική δόση είναι ένα δισκίο 30 mg, που μπορεί να αυξηθεί στα 60 mg αν αυτό απαιτείται. Το Priligy διαρκεί κανονικά από 1 έως 2 ώρες μετά τη λήψη και μπορεί να προκαλέσει υπνηλία.

Πώς λειτουργεί

Το Priligy λειτουργεί αποκλείοντας τη σεροτονίνη, πράγμα που εμποδίζει τους νευρώνες να στέλνουν σήματα στο σώμα προς εκσπερμάτιση. Η συνταγογράφησή του κυμαίνεται από 30 έως 60 mg, με 3, 6, 9 ή 12 δισκία ανά συσκευασία. Δεν συνιστάται η λήψη του Priligy καθημερινά και πρέπει να λαμβάνεται μόνο όταν απαιτείται, τουλάχιστον 2-3 ώρες πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Το Priligy δεν θεωρείται φάρμακο που δημιουργεί εθισμό.

Σχετικά προϊόντα