Στην κορυφή

Vidalista 20mg

 
Vidalista
 

Το Vidalista 20 mg είναι το πιο ισχυρό φάρμακο που αντιμετωπίζει τη στυτική δυσλειτουργία, γνωστή και ως αδυναμία σκληρής στύσης στους άνδρες. Μετά τη σεξουαλική διέγερση, το Vidalista 20 mg λειτουργεί βοηθώντας τα αιμοφόρα αγγεία του πέους να χαλαρώσουν, επιτρέποντας τη ροή του αίματος στο πέος.

Προϊόν Vidalista 20mg
Δοσολογία 20 mg
Ενεργό συστατικό Tadalafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Vidalista 20 mg είναι ένας τύπος αναστολέα PDE5 που βοηθά τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία να αποκτήσουν και να διατηρήσουν στύση, βελτιώνοντας τη σεξουαλική λειτουργία με πιο σκληρές και μακροχρόνιες στύσεις. Το Vidalista 20 mg λειτουργεί με πολύ σχετικό τρόπο όπως άλλα χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία. Βοηθά στη χαλάρωση ορισμένων αιμοφόρων αγγείων για τη βελτίωση της ροής του αίματος σε ορισμένα σημαντικά μέρη του σώματός σας, όπως το πέος σας. Για τη βελτίωση των συμπτωμάτων της στυτικής δυσλειτουργίας, ενισχύει τη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε μια στύση.

Δοσολογία

Θα πρέπει να πάρετε το Vidalista 20 mg τουλάχιστον 2 ώρες πριν από τον σκοπό σας να κάνετε σεξ. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 36 ώρες μετά τη λήψη του. Το Vidalista 20 mg λαμβάνεται συνήθως μία φορά την ημέρα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς φαγητό. Πάρτε ολόκληρο το δισκίο και μην το σπάτε ή το χωρίζετε. Για τη στυτική δυσλειτουργία, λαμβάνετε το δισκίο μόνο πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα, αλλά όχι περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση μιας στύσης όταν συμβαίνει σεξουαλική διέγερση.

Προφυλάξεις

Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν λάβετε το Vidalista 20 mg. Μπορεί να σας κάνει να αισθανθείτε ζάλη, υπνηλία, κούραση ή μείωση της εγρήγορσης. Εάν συμβεί αυτό, μην οδηγείτε. Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Να διατηρείται στην αρχική συσκευασία, για να προστατεύεται από την υγρασία.

Σχετικά προϊόντα