Στην κορυφή

Cenforce 100mg

 
Cenforce 100mg
 

Το Cenforce 100mg είναι ένα εξαιρετικό φάρμακο που προτείνεται συχνά για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας ή της ανικανότητας στον άνδρα. Η στυτική δυσλειτουργία είναι η αδυναμία του άνδρα να αποκτήσει ή να διατηρήσει μια στύση. Ενώ η στυτική δυσλειτουργία είναι συχνό φαινόμενο στους άνδρες, εάν πρόκειται για χρόνιο πρόβλημα, είναι σημαντικό να υποβληθείτε σε έλεγχο. Η χρόνια στυτική δυσλειτουργία μπορεί να είναι σύμπτωμα σοβαρής ιατρικής πάθησης.

Προϊόν Cenforce 100mg
Δοσολογία 100 mg
Ενεργό συστατικό Sildenafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή
Διάρκεια 4 έως 5 ώρες

Τρόπος δράσης

Η κιτρική σιλδεναφίλη είναι το δραστικό συστατικό του Cenforce 100 mg. Το Cenforce 100 mg είναι ένας αναστολέας του ενζύμου PDE-5 (φωσφοδιεστεράση τύπου 5). Σταματά τη δραστηριότητα του ενζύμου που επιτρέπει στους μύες των αιμοφόρων αγγείων του πέους να χαλαρώνουν δημιουργώντας αυξημένη ροή αίματος. Λειτουργεί βοηθώντας στη χαλάρωση των αιμοφόρων αγγείων στο πέος σας, επιτρέποντας στο αίμα να ρέει στο πέος σας όταν ενθουσιάζεστε σεξουαλικά. Όταν συνδυάζεται με σωματική ή ψυχολογική σεξουαλική διέγερση, το Cenforce 100 mg βοηθά τους άνδρες να επιτύχουν και να διατηρήσουν μια στύση.

Δοσολογία

Πάρτε αυτό το φάρμακο 45 έως 60 λεπτά πριν. Μετά τη λήψη, μην το ξαναπάρετε εντός 24 ωρών. Η αποτελεσματικότητά του διαρκεί 4 έως 5 ώρες. Η κατανάλωση αλκοόλ πριν από τη λήψη του μπορεί να προκαλέσει προσωρινή βλάβη στη στύση. Τροφές πλούσιες σε λιπαρά θα πρέπει να αποφεύγονται πριν τη λήψη του. Συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν λάβετε το Cenforce 100 mg.

Προφυλάξεις

Ο ασθενής δεν πρέπει να καταναλώνει το φάρμακο εάν πάσχει από οποιοδήποτε είδος σοβαρών ιατρικών επιπλοκών όπως καρδιακή διαταραχή, διαταραχή του αίματος, ηπατική και νεφρική διαταραχή, ανεξέλεγκτη αρτηριακή πίεση. Εάν εμφανίσετε μια στύση που είναι επώδυνη ή διαρκεί για περισσότερες από τέσσερις ώρες, αναζητήστε αμέσως ιατρική βοήθεια. Μια παρατεταμένη στύση μπορεί να προκαλέσει μόνιμη βλάβη στο πέος. Να φυλάσσεται σε θέση την οποία δεν βλέπουν και δεν προσεγγίζουν τα παιδιά. Να διατηρείται στην αρχική συσκευασία, για να προστατεύεται από την υγρασία.

Σχετικά προϊόντα