Στην κορυφή

Kamagra Polo

 
4.88 / 2090 Κριτικές πελατών
2090Κριτικές
5 αστέρια:
  
(1907)
4 αστέρια:
  
(132)
3 αστέρια:
  
(40)
2 αστέρια:
  
(7)
1 αστέρι:
  
(4)
Δείτε όλες τις 2090 αξιολογήσεις
 
Kamagra Polo

Το Kamagra είναι ένα φάρμακο που περιέχει 100mg κιτρικής σιλδεναφίλης, έναν αναστολέα της PDE5. Αυτό το συστατικό ενισχύει τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα, αποκλείοντας ένζυμα που αναστέλλουν την αιματική ροή στην περιοχή αυτή.

 

Ποια είναι η συνιστώμενη δοσολογία για το Kamagra

Γενικά, οι περισσότεροι άνδρες βρίσκουν ότι μια δόση 100mg κιτρικής σιλδεναφίλης είναι επαρκής.

Πόσο χρόνο παραμένει αποτελεσματικό το Kamagra

Η κιτρική σιλδεναφίλη, το δραστικό συστατικό του Kamagra Polo, απορροφάται γρήγορα στην κυκλοφορία του αίματος. Οι περισσότεροι άνδρες αισθάνονται τα αποτελέσματά του μέσα σε μία έως δύο ώρες μετά τη λήψη, με συνολική διάρκεια περίπου τέσσερις ώρες.

Πώς λειτουργούν τα μασώμενα δισκία Kamagra Polo

Το φάρμακο λειτουργεί κυρίως μειώνοντας τα επίπεδα του ένζυμου της φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5) στο αίμα, ενώ ταυτόχρονα αυξάνει τη λειτουργία του ενζύμου κυκλικής γουανοσίνης μονοφωσφορικού (cGMP). Αυτό οδηγεί στη χαλάρωση των μυών στην περιοχή του πέους, επιτρέποντας την απρόσκοπτη ροή του αίματος μέσω των φλεβών και των αρτηριών.

Γιατί να λάβετε τα μασώμενα δισκία Kamagra Polo 100mg

Αυτοί που λαμβάνουν τα μασώμενα δισκία Kamagra Polo 100mg αναφέρουν συχνά μια ευχάριστη εμπειρία. Ορισμένα από τα οφέλη του φαρμάκου περιλαμβάνουν:

  • Με τη λήψη του δισκίου μπορείτε να επιτύχετε μια κανονική στύση, ικανή να οδηγήσει σε πλήρη σεξουαλική ικανοποίηση τόσο εσάς όσο και τη σύντροφό σας. Αυτό μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας.
  • Το μασώμενο φάρμακο διαλύεται γρήγορα στο αίμα, έτσι ώστε να νιώσετε τα αποτελέσματά του σε λίγα λεπτά, τα οποία διαρκούν περισσότερο από πέντε ώρες.
  • Σε ορισμένες περιπτώσεις πνευμονικής υπέρτασης σε άτομα που ζουν σε υψηλά υψόμετρα, οι γιατροί συνταγογραφούν αυτό το φάρμακο.

Σχετικά προϊόντα