Στην κορυφή

Tadalis Sx

 
4.84 / 2459 Κριτικές πελατών
2459Κριτικές
5 αστέρια:
  
(2113)
4 αστέρια:
  
(307)
3 αστέρια:
  
(35)
2 αστέρια:
  
(2)
1 αστέρι:
  
(2)
Δείτε όλες τις 2459 αξιολογήσεις
 
Tadalis Sx
 

Το Tadalis SX 20 mg είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, μια κατάσταση που εμφανίζεται όταν ένας άνδρας δυσκολεύεται να αποκτήσει και/ή να διατηρήσει μια στύση αρκετά σταθερή για σεξουαλική επαφή. Όλοι οι άνδρες τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους είναι βέβαιο ότι θα αντιμετωπίσουν αυτήν την κατάσταση, αλλά όταν αυτή επαναλαμβάνεται, απαιτείται ιατρική θεραπεία όπως το Tadalis SX 20 mg.

Προϊόν Tadalis SX
Δοσολογία 20 mg
Ενεργό συστατικό Tadalafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Tadalis SX 20 mg είναι ένας αναστολέας της φωσφοδιεστεράσης 5 (PDE5) που ενδείκνυται για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας. Δρα χαλαρώνοντας τα αιμοφόρα αγγεία στο πέος και αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό το φάρμακο χαλαρώνει επίσης τους μύες που υπάρχουν στον αδένα του προστάτη και στην ουροδόχο κύστη, βελτιώνοντας έτσι τα συμπτώματα που σχετίζονται με έναν διευρυμένο προστάτη αδένα.

Δοσολογία

Το δισκίο Tadalis SX 20 mg χρησιμοποιείται όταν απαιτείται, επομένως οι πιθανότητες να χάσετε μια δόση είναι λιγότερο πιθανές. Το φάρμακο μπορεί να ληφθεί με ή χωρίς τροφή. Η δόση και η διάρκεια της θεραπείας θα καθοριστούν από τον γιατρό σας με βάση την κλινική σας κατάσταση. Το δισκίο Tadalis SX 20 mg θα πρέπει να λαμβάνεται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Αυτό το φάρμακο θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και/ή να διατηρήσετε στύση μόνο εάν είστε σεξουαλικά διεγερμένοι. Αποφύγετε τη λήψη μεγαλύτερης από τη συνιστώμενη δόση. Ζητήστε άμεση ιατρική βοήθεια σε περίπτωση υπερδοσολογίας.

Προφυλάξεις

Η κατανάλωση αλκοόλ με αυτό το φάρμακο μπορεί να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης, οδηγώντας σε ζάλη ή λιποθυμία. Το γκρέιπφρουτ και ο χυμός γκρέιπφρουτ μπορεί να αλληλεπιδράσουν με την ταδαλαφίλη και να οδηγήσουν σε ανεπιθύμητες παρενέργειες. Αποφύγετε τη χρήση προϊόντων γκρέιπφρουτ ενώ παίρνετε αυτό το φάρμακο. Το Tadalis SX 20 mg δεν συνιστάται για χρήση εάν είστε αλλεργικοί σε αυτό. Ενημερώστε τον γιατρό σας εάν παίρνετε άλλα φάρμακα.

Σχετικά προϊόντα