Στην κορυφή

VIDALISTA 40MG

 
VIDALISTA 40MG
 

Το Vidalista 40 mg είναι ένα φάρμακο που περιέχει ταδαλαφίλη και χρησιμοποιείται για τη θεραπεία σεξουαλικών δυσλειτουργιών στους άνδρες παγκοσμίως. Είναι ένα από τα διάσημα φάρμακα στυτικής δυσλειτουργίας που προτείνονται από γιατρούς για τη θεραπεία προβλημάτων όπως αδύναμες στύσεις, πρόωρη εκσπερμάτιση κ.λπ. Το φάρμακο διαλύεται εξ ολοκλήρου στο αίμα και ενισχύει τις φλέβες του αίματος. Ενισχύει επίσης την κυκλοφορία του αίματος στο πέος, το οποίο υποστηρίζει μια σταθερή στύση σε 30 λεπτά.

Προϊόν Vidalista 40mg
Δοσολογία 40 mg
Ενεργό συστατικό Tadalafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Vidalista 40 mg εφαρμόζεται όταν η απόκτηση και η διατήρηση στύσης είναι πρόβλημα κατά τη σεξουαλική συνουσία. Ωστόσο, θα λειτουργήσει μόνο εάν υπάρχει διέγερση. Το Vidalista 40 mg λειτουργεί με πολύ σχετικό τρόπο όπως άλλα χάπια για τη στυτική δυσλειτουργία. Βοηθά στη χαλάρωση ορισμένων αιμοφόρων αγγείων για τη βελτίωση της ροής του αίματος σε ορισμένα σημαντικά μέρη του σώματός σας. Για τη βελτίωση των συμπτωμάτων στυτικής δυσλειτουργίας, συνεισφέρει στη βελτίωση της ροής του αίματος στο πέος. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να επιτύχετε και να διατηρήσετε μια στύση.

Δοσολογία

Το δισκίο Vidalista 40 mg συνήθως λαμβάνεται με ένα ποτήρι νερό μία φορά την ημέρα. Η προτεινόμενη δόση λαμβάνεται τουλάχιστον 30 λεπτά πριν από την προβλεπόμενη φυσική δραστηριότητα, με ή χωρίς τροφή. Η υψηλότερη συχνότητα δόσης είναι μία φορά την ημέρα. Πάρτε ολόκληρο το δισκίο και μην το σπάτε ή το χωρίζετε. Θα πρέπει να πάρετε το Vidalista 40 mg τουλάχιστον 2 ώρες πριν από τη σεξουαλική επαφή. Τα αποτελέσματα μπορεί να διαρκέσουν έως και 36 ώρες μετά τη λήψη του.

Προφυλάξεις

Για τη στυτική δυσλειτουργία, λαμβάνετε ταδαλαφίλη μόνο πριν από τη σεξουαλική επαφή αλλά όχι περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Μπορεί να βοηθήσει στην επίλυση μιας στύσης όταν υπάρχει διέγερση. Η στύση δεν θα συμβεί μόνο με τη χρήση ενός φαρμάκου. Ελέγξτε την ιατρική σας κατάσταση και ακολουθήστε τις οδηγίες του γιατρού σας.

Σχετικά προϊόντα