Στην κορυφή

Tadalafil Dapoxetine

 
Tadalafil Dapoxetine
 

Αυτή η γενική ταδαλαφίλη είναι ένας συνδυασμός ταδαλαφίλης και δαποξετίνης. Ο σκοπός της ταδαλαφίλης είναι η θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, ενώ η δαποξετίνη χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση της πρόωρης εκσπερμάτωσης. Ο συνδυασμός αυτών των 2 συνταγογραφούμενων φαρμάκων είναι επομένως ένας σίγουρος τρόπος για να εξασφαλίσετε μια σεξουαλική επαφή με διάρκεια με τη σύντροφό σας.

Προϊόν Tadalafil Dapoxetine
Δοσολογία 80 mg (20 mg Tadalafil + 60 mg Dapoxetin)
Ενεργό συστατικό Tadalafil + Dapoxetine
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος λειτουργίας

Το φάρμακο βοηθά τους άνδρες με στυτική δυσλειτουργία να ανταποκριθούν σε μια σεξουαλική διέγερση με φυσιολογικό τρόπο. Σε ανίκανους άνδρες, η στύση δεν επιτυγχάνεται επειδή δεν υπάρχει αυξημένη ροή αίματος στις αρτηρίες του πέους. Ένα ένζυμο που ονομάζεται PDE5 εμποδίζει τη σύνθεση μιας ένωσης γνωστής ως cGMP, η οποία χαλαρώνει τους μύες για να επιτρέψει την αυξημένη ροή του αίματος. Η ταδαλαφίλη αναστέλλει το ένζυμο PDE5 και επιτρέπει στους μύες να χαλαρώσουν και να επιτρέψουν την παροχή αίματος, οδηγώντας έτσι σε στύση.

Δοσολογία

Το Tadalafil Dapoxetine μπορεί να ληφθεί μισή έως 4 ώρες πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα, ανάλογα με την ανοχή του ατόμου. Η συνιστώμενη δόση είναι ένα δισκίο ισχύος 50 mg την ημέρα, η οποία μπορεί να αυξηθεί στα 100 mg ή να μειωθεί στα 25 mg. Πρέπει να θυμόμαστε ότι η ταδαλαφίλη πρέπει να καταναλώνεται μόνο πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα.

Παρενέργειες

Όταν χρησιμοποιείτε την ταδαλαφίλη, να είστε προετοιμασμένοι για ορισμένες παρενέργειες. Οι συχνές ανεπιθύμητες ενέργειες περιλαμβάνουν ναυτία, πονοκεφάλους, πόνο στην πλάτη και βουλωμένη μύτη. Αυτά τα συμπτώματα διαρκούν μόνο λίγες ώρες και δεν προκαλούν ανησυχία. Πιο σπάνιες επιπτώσεις περιλαμβάνουν θολή όραση και στύση που μπορεί να διαρκέσει μερικές ώρες.

Προφυλάξεις

Πρέπει να γνωρίζετε ότι το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται μόνο με βάση την ανάγκη και πρέπει να αποφεύγεται από τις γυναίκες, ειδικά εκείνες που είναι έγκυες. Εάν παίρνετε οποιοδήποτε φάρμακο με βάση τα νιτρικά, δεν πρέπει να παίρνετε ταδαλαφίλη. Τα άτομα που πάσχουν από καρδιακά προβλήματα πρέπει να λαμβάνουν μόνο τη δόση που συνιστά ο γιατρός.

Σχετικά προϊόντα