Στην κορυφή

Tadalafil Tadagra 60 mg

/images/d2/content/products/fr/Tadagra-tadalafil-40-tabletas-450x338.jpg
 
Tadalafil Tadagra 60 mg
 

Η σειρά Tadagra 60mg αποτελεί μια τυπική θεραπεία για τη στυτική δυσλειτουργία, οδηγώντας σε πιο αποτελεσματική στύση που βοηθά στην αντιμετώπιση της ανδρικής ανικανότητας. Αυτά τα χάπια Tadagra 60mg παρέχουν παρατεταμένη δράση σε σύγκριση με τα τυπικά χάπια ταδαλαφίλης 40 mg. Τα δισκία ταδαλαφίλης λειτουργούν μαζί με τη σεξουαλική διέγερση για να βοηθήσουν στην επίτευξη στύσης.

Προϊόν Tadalafil Tadagra
Δοσολογία 60 mg
Ενεργό συστατικό Tadalafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος δράσης

Τα δισκία Tadagra 60 mg χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία των σωματικών προβλημάτων της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες. Αυτά τα δισκία είναι ασφαλή στη χρήση και θεραπεύουν αποτελεσματικά την ανικανότητα και τις ασθένειες που σχετίζονται με τους αναστολείς PDE5. Αυτά τα φάρμακα που λαμβάνονται από το στόμα χρησιμοποιούνται αποτελεσματικά στη θεραπεία διαταραχών στυτικής δυσλειτουργίας σε άνδρες, εξασφαλίζοντας στύση για μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Δοσολογία

Το φάρμακο ταδαλαφίλη 60 mg σε δισκία πρέπει να καταναλώνεται μόνο με τη βοήθεια νερού. Αυτό το φάρμακο πρέπει να χρησιμοποιείται τουλάχιστον 30-45 λεπτά πριν από την ερωτική επαφή. Τα αποτελέσματα αυτού του φαρμάκου μπορούν να παρατηρηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, έως σχεδόν 36 ώρες. Συνήθως συνιστάται να ξεκινήσετε με μια δόση 10 mg (μισό χάπι). Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας για να μάθετε ποια δόση είναι κατάλληλη για εσάς. Για να έχετε το ταχύτερο αποτέλεσμα, λάβετε το Tadagra 60 mg αφού φάτε ένα γεύμα με χαμηλά λιπαρά, καθώς το αντίθετο θα επιβραδύνει την αποτελεσματικότητα των δισκίων.

Προφυλάξεις

Τα δισκία ταδαλαφίλης 60 mg είναι ένα συνταγογραφούμενο φάρμακο, συνεπώς πρέπει να μοιραστείτε το ιατρικό ιστορικό σας με έναν γιατρό για να βεβαιωθείτε ότι είναι η κατάλληλη θεραπεία. Μην παίρνετε περισσότερο από μία φορά την ημέρα και συμβουλευτείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας για περισσότερες πληροφορίες.

Παρενέργειες

Αυτά τα δισκία χρησιμοποιούνται κυρίως για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας στους άνδρες, αλλά ωστόσο έχουν αναγνωριστεί ορισμένες σπάνιες παρενέργειες που είναι πονοκέφαλος, έξαψη, στομαχικές διαταραχές, διάρροια και ζάλη. Εάν αυτές οι επιδράσεις επιμείνουν ή επιδεινωθούν, ενημερώστε τον γιατρό σας αμέσως. Για άτομα με καρδιακά προβλήματα, οι παρενέργειες μπορεί να είναι σοβαρές. Πριν αγοράσετε χάπια κατά της ανικανότητας, συνιστάται ιδιαίτερα να συμβουλευτείτε έναν γιατρό και να τον αφήσετε να αποφασίσει εάν αυτή είναι η καλύτερη θεραπεία για εσάς.

Σχετικά προϊόντα