Στην κορυφή

Tadalafil / Vidalista Black 80mg

 
Tadalafil / Vidalista Black 80mg
 

Το Vidalista Black 80 mg είναι το πιο ισχυρό φάρμακο που αντιμετωπίζει τη στυτική δυσλειτουργία, γνωστή και ως αδυναμία απόκτησης σκληρής στύσης στους άνδρες. Μετά τη σεξουαλική διέγερση, λειτουργεί βοηθώντας τα αιμοφόρα αγγεία του πέους να χαλαρώσουν, επιτρέποντας τη ροή του αίματος στο πέος. Λόγω της 36ωρης αποτελεσματικότητάς του αναφέρονται συχνά ως «το χάπι του Σαββατοκύριακου».

Προϊόν Vidalista Black
Δοσολογία 80 mg
Ενεργό συστατικό Tadalafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 24 έως 36 ώρες

Τρόπος λειτουργίας

Το Vidalista Black 80 mg έχει την ταδαλαφίλη ως ενεργό συστατικό του. Η ταδαλαφίλη ανήκει σε μια κατηγορία φαρμάκων που ονομάζονται αναστολείς PDE5 και χαλαρώνει τους γυαλιστερούς μύες στα τοιχώματα των αγγείων, βελτιώνοντας έτσι τη ροή του βλεννογόνου σε ορισμένα μέρη του σώματος. Αυτή η δράση καθιστά το φάρμακο αποτελεσματικό στη θεραπεία ανδρών με στυτική δυσλειτουργία. Ωστόσο, η ταδαλαφίλη χρησιμοποιείται επίσης για τη βελτίωση των συμπτωμάτων της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη και τη βελτίωση της ικανότητας άσκησης ατόμων με πνευμονική αρτηριακή υπέρταση.

Δοσολογία

Τα δισκία Vidalista Black 80 mg είναι κίτρινα, σε σχήμα αμυγδάλου, επικαλυμμένα με λεπτό υμένιο. Πάρτε αυτό το χάπι στη δόση και στη διάρκεια που σας συμβουλεύει ο γιατρός σας. Καταπιείτε το ολόκληρο. Μην το μασάτε, μην το συνθλίβετε ή το σπάτε. Αυτό το δισκίο πρέπει να λαμβάνεται με τροφή. Μην καταναλώνετε αυτό το χάπι σε μεγαλύτερες ή μικρότερες ποσότητες από τις συνιστώμενες. Επικοινωνήστε αμέσως με έναν γιατρό εάν υπάρχει υποψία υπερδοσολογίας. Πάρτε το Vidalista Black 80 mg τουλάχιστον 30-60 λεπτά πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα εάν λαμβάνεται για διαταραχές στύσης.

Προφυλάξεις

Ο κίνδυνος ανεπιθύμητων ενεργειών είναι υψηλότερος σε καπνιστές, ηλικιωμένους και άτομα που πάσχουν από καρδιακές παθήσεις, διαβήτη, υψηλή αρτηριακή πίεση, υψηλά επίπεδα χοληστερόλης κ.λπ. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να δίνεται προσοχή. Η χρήση αλκοόλ μπορεί να προκαλέσει πτώση της αρτηριακής πίεσης και συναφή συμπτώματα όπως λιποθυμία, ζάλη, υπερβολική εφίδρωση κλπ. Αποθηκεύστε το Vidalista Black 80 mg σε θερμοκρασία δωματίου και σε αεροστεγές δοχείο.

Σχετικά προϊόντα