Στην κορυφή

Sildenafil 100mg

 
Sildenafil 100mg
 

Το Sildenafil 100mg ενδείκνυται σε ενήλικες άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, η οποία είναι η αδυναμία επίτευξης ή διατήρησης επαρκούς στύσης του πέους για ικανοποιητική σεξουαλική απόδοση. Η κιτρική σιλδεναφίλη 50 mg είναι η συνιστώμενη δόση έναρξης για άνδρες με στυτική δυσλειτουργία, ωστόσο οι περισσότεροι άνδρες αργότερα λαμβάνουν δόση 100 mg για βελτιωμένη αποτελεσματικότητα.

Προϊόν Sildenafil 100
Δοσολογία 100 mg
Ενεργό συστατικό Sildenafil
Πώς να το πάρετε 12 - 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 3 έως 4 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Sildenafil 100mg και άλλα φάρμακα Φωσφοδιεστεράσης τύπου 5 (PDE5) δρουν αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος. Αν και τα αποτελέσματα των 100 mg συνήθως δεν διαρκούν περισσότερο από μια χαμηλότερη δόση, η υψηλότερη συγκέντρωση έχει πιο βαθιά επίδραση. Ωστόσο, δεν είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε ένα δισκίο μεγαλύτερης ισχύος από αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι πιο πιθανές σε υψηλότερες δόσεις. Προκειμένου το Sildenafil 100mg να είναι αποτελεσματικό, απαιτείται σεξουαλική διέγερση.

Δοσολογία

Η συνιστώμενη δόση είναι 50 mg και λαμβάνεται ανάλογα με τις ανάγκες περίπου μία ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Με βάση την αποτελεσματικότητα και την ανεκτικότητα, η δόση μπορεί να αυξηθεί στα 100 mg ή να μειωθεί στα 25 mg. Η μέγιστη συνιστώμενη δόση είναι 100 mg. Η μέγιστη συνιστώμενη συχνότητα δόσης είναι μία φορά την ημέρα. Εάν το Sildenafil 100mg λαμβάνεται με τροφή, η έναρξη της δραστηριότητας μπορεί να καθυστερήσει ανάλογα με την κατάσταση.

Προφυλάξεις

Εάν τα 50 mg δεν παράγουν το επιθυμητό αποτέλεσμα ή το αποτέλεσμα δεν διαρκεί αρκετά, τότε η λήψη δύο δισκίων σιλδεναφίλης των 50 mg θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματική. Οι γιατροί συνιστούν να δοκιμάσετε την αρχική συνταγογραφούμενη δόση πολλές φορές πριν αποφασίσετε να αλλάξετε τη δόση. Το Sildenafil 100mg δεν ενδείκνυται να λαμβάνεται από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά. Να διατηρείται στην αρχική συσκευασία και να προστατεύεται από την υψηλή θερμοκρασία και την υγρασία. Διαβάστε τις οδηγίες πριν από τη χρήση του φαρμάκου.

Σχετικά προϊόντα