Στην κορυφή

Cenforce 200mg

 
4.89 / 2435 Κριτικές πελατών
2435Κριτικές
5 αστέρια:
  
(2202)
4 αστέρια:
  
(202)
3 αστέρια:
  
(20)
2 αστέρια:
  
(8)
1 αστέρι:
  
(3)
Δείτε όλες τις 2435 αξιολογήσεις
 
Cenforce
 

Το Cenforce 200mg (Sildenafil Citrate Tablets) είναι ένα φάρμακο νέας γενιάς για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, που βασίζεται στην κιτρική σιλδεναφίλη, το δραστικό συστατικό των δισκίων Cenforce 200 mg και άλλων παρόμοιων φαρμάκων για τη στυτική δυσλειτουργία. Είναι μια από τις μορφές κιτρικής σιλδεναφίλης 200 mg. Το Cenforce 200 mg (δισκία κιτρικής σιλδεναφίλης) βοηθά τόσο στην επίτευξη όσο και στη διατήρηση της στύσης επηρεάζοντας την απόκριση στη σεξουαλική διέγερση.

Προϊόν Cenforce
Δοσολογία 200 mg
Ενεργό συστατικό Sildenafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από το σεξ
Διάρκεια 6 έως 8 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Cenforce 200mg ανήκει σε μια ομάδα φαρμάκων γνωστών ως αναστολείς PDE5. Η κιτρική σιλδεναφίλη δρα ενισχύοντας τη χαλάρωση των λείων μυών. Αυτή η χαλάρωση των λείων μυών επιτρέπει αυξημένη ροή αίματος σε ορισμένες περιοχές του πέους, οδηγώντας σε στύση. Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει φιλιά ή άγγιγμα. Μόλις ένας άντρας πάρει Cenforce 200 mg και κάνει σεξ, η στύση του θα υποχωρήσει μετά την επαφή, όπως θα έκανε συνήθως.

Δοσολογία

Η δόση του φαρμάκου εξαρτάται από την ανικανότητα των ανδρών. Επομένως, συμβουλευτείτε τον γιατρό για την ιδανική δόση του πριν το καταναλώσετε. Συνήθως, το Cenforce 200 mg δεν πρέπει να καταναλώνεται περισσότερο από μία φορά την ημέρα. Ρωτήστε τον γιατρό σας για τη σωστή δόση του φαρμάκου. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του γιατρού.

Καταναλώστε το Cenforce 200 mg από το στόμα με ένα ποτήρι νερό 30 λεπτά ή μία ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Τα αποτελέσματά του ξεκινούν μέσα σε 15 λεπτά μετά τη λήψη του φαρμάκου και παραμένουν για τέσσερις έως πέντε ώρες μετά τη λήψη του.

Προφυλάξεις

Θυμηθείτε να λαμβάνετε το Cenforce 200 mg μόνο αφού συμβουλευτείτε τον γιατρό, καθώς μπορεί να σας δώσει λεπτομέρειες για το πώς και πότε να πάρετε το φάρμακο. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες του γιατρού και μη συνεχίσετε να παίρνετε αυτό το φάρμακο για περισσότερο από όσο σας ζητά να καταναλώσετε. Σε περίπτωση που παραλειφθεί η δόση του Cenforce 200 mg (Sildenafil Citrate), καταναλώστε Cenforce 200 mg 30 λεπτά ή 1 ώρα πριν από τη σεξουαλική δραστηριότητα. Επομένως, μην παραλείψετε τη δόση, αλλά αν το κάνετε, μεταβείτε στο επόμενο δοσολογικό πρόγραμμα που είναι βασικά η επόμενη σεξουαλική πράξη. Μην παίρνετε περισσότερες από μία δόσεις την ημέρα για να αποφύγετε τα συμπτώματα υπερδοσολογίας.

Σχετικά προϊόντα