Στην κορυφή

SILDAMAX 100MG

 
SILDAMAX 100MG
 

Τα δισκία Sildamax 100mg προορίζονται για άνδρες που πάσχουν από στυτική δυσλειτουργία. Τους βοηθούν να διατηρήσουν μια στύση και επίσης μειώνουν την εμφάνιση πρόωρης εκσπερμάτωσης. Το φάρμακο είναι κλινικά ελεγμένο και αποδεδειγμένο για ασφαλή χρήση από άνδρες. Έχει επιβεβαιωμένα αποτελέσματα σε όλο τον κόσμο και ορισμένοι ασθενείς αναφέρουν ότι έχει πολύ μεγαλύτερη επίδραση από άλλες θεραπείες λόγω του ισχυρού δραστικού συστατικού που περιέχει.

Προϊόν Sildamax 100mg
Δοσολογία 100 mg
Ενεργό συστατικό Sildenafil
Πώς να το πάρετε 30 λεπτά πριν από τη σεξουαλική επαφή
Διάρκεια 4 έως 6 ώρες

Τρόπος δράσης

Το Sildamax 100mg είναι ένα γενόσημο φάρμακο για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργίας, που περιέχει το δραστικό συστατικό κιτρική σιλδεναφίλη. Αυτό το συστατικό επιτρέπει τους άνδρες να αποκτήσουν και να διατηρήσουν τη στύση ενώ διεγείρονται σεξουαλικά. Το φάρμακο δρα αυξάνοντας τη ροή του αίματος στο πέος. Αυτό προκαλεί στύση, καθώς βοηθά στη χαλάρωση των μυών για τη βελτίωση της σεξουαλικής ικανοποίησης.

Δοσολογία

Το Sildamax 100mg χρησιμοποιείται γενικά από άνδρες ασθενείς που πάσχουν από ανικανότητα για να τους βοηθήσει να έχουν τις επιθυμητές επιδόσεις κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής. Το φάρμακο πρέπει να λαμβάνεται από το στόμα με νερό και συνιστάται να μη καταναλώνονται λιπαρές τροφές μαζί με τη χρήση του φαρμάκου, καθώς επιβραδύνουν τη διαδικασία της θεραπείας. Το Sildamax 100mg δεν πρέπει να λαμβάνεται περισσότερο από μία φορά τη μέρα. Λειτουργεί και σε άνδρες που έχουν καταναλώσει αλκοόλ. Τα αποτελέσματα του φαρμάκου είναι μόνο προσωρινά και διαρκούν περίπου 4 έως 6 ώρες μόνο.

Προφυλάξεις

Το Sildamax 100mg προορίζεται αυστηρά για χρήση από άνδρες. Συνιστάται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη του φαρμάκου. Ενημερωθείτε για τις πιθανές παρενέργειες του φαρμάκου, όπως ναυτία, πονοκέφαλοι, δυσπεψία, ζάλη, εξάψεις του δέρματος, αλλαγές στην όραση (μπλε απόχρωση ή θόλωση) μαζί με βουλωμένη μύτη. Θα πρέπει να φυλάσσεται μακριά από παιδιά και να διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Να διατηρείται στην αρχική συσκευασία για να προστατεύεται από την υγρασία.

Σχετικά προϊόντα